PF 2021

21.12.2020 v Třebíči

Milí zákazníci, 

rádi bychom Vám touto cestou poděkovali za důvěru a spolupráci v roce 2020. Do roku 2021 bychom Vám a Vaší rodině rádi popřáli zdraví, štěstí a domácí pohodu. 

PF 2021

Letošní rok byl náročnou zkouškou pro nás všechny, právě proto jsme se rozhodli podpořit Vojtíška, který od narození trpí mozkovou obrnou. Bez Vás bychom tento projekt realizovat nemohli. 

Kanadské zateplení pomáhá

Také bychom Vás rádi požádali o recenzi na naše služby. Spousta zákazníků si to ani neuvědomuje, ale objektivní reference od zákazníka má velkou vypovídající hodnotu a je to jeden z mála nástrojů, který poctivé prodejce zvýhodňuje před nepoctivými. 

Proto věříme, že nám věnujete trochu svého času, aby se i ostatní zákazníci, kteří uvažují o izolaci ICYNENE, mohli rozhodnout pro služby Kanadského zateplení s.r.o. 

Co je proto třeba udělat? Pod tímto odkazem najdete sekci doporučení našich zákazníků na Facebooku, kterou bychom rádi rozšířili i o Váš příspěvek: 

Chápeme, že každý náš zákazník má jiné časové možnosti a je tedy jen na Vás, jestli bude shrnutí jednou větou nebo podrobný popis průběhu výběru izolace, procesu samotné aplikace, či zhodnocení našich obchodních dovedností nebo Vaší dosavadní zkušenosti s izolací ICYNENE. Uděláte nám tím velkou radost >>

Pokud byste nám chtěli udělat radost obrovskou, věnujte nám ještě pár minut Vašeho času  a pod níže uvedeným odkazem vložte tento svůj příspěvek a klidně nás i oznámkujte >>

Děkujeme. Krásné prožití vánočních svátků přeje tým Kanadského zateplení 

Zavřít menu