S izolací ICYNENE pod zdravou střechou, bez alergenů

V Třebíči 28.4.2020

Tradiční izolace jsou spojeny s mnoha zdravotními problémy jako jsou respirační onemocnění, podráždění pokožky či jiné nemoci. Ale co víme o zdravotních rizicích ve spojitosti s izolací ICYNENE?

Izolace ICYNENE je skvělá volba právě z důvodu, že se jedná o netoxický, zdravotně nezávadný materiál a nepředstavuje tak hrozbu pro vaše zdraví. Izolace ICYNENE H2Foam Lite je nenasákavá, a díky tomu se v konstrukci netvoří plísně, a tím ani bakterie a alergeny. Izolace ICYNENE je vhodná pro rodiny s astmatiky, pro lidi s jinými respiračními onemocněními, či pro lidi citlivé na různé plísně (zejména děti a starší lidé). Je vědecky dokázáno, že vystavení se plísni může vyvolat řadu nemocí včetně příznaků horních cest dýchacích, kašle a sípání i u zdravých lidí a zánět astmatu.

Výběr správné izolace pro dům je při řešení jedním z nejdůležitějších faktorů a ne vždy by měla v rozhodnutí hrát hlavní roli cena izolace. Izolace by vám měla poskytnout přidanou hodnotu. Díky nízkým nákladům na následné vytápění či chlazení domu šetříte peníze i životní prostředí. Izolace ICYNENE se nepodílí na globálním oteplování.

Jaké jsou další výhody, které izolace ICYNENE přináší?

  • Snížená uhlíková stopa
  • Izolace ICYNENE na rozdíl od jiných polyuretanových izolací neobsahuje škodlivé plyny
  • Nadouvadlem je voda
  • ICYNENE neobsahuje formaldehyd ani jiné toxické látky
  • Vlajkový produkt, izolace ICYNENE H2Foam Lite, je velmi lehká pěna, která nikdy nesesedá ani nedegraduje
  • Na rozdíl od tradičních izolací, izolace ICYNENE neabsorbuje vodu
  • Díky 100 násobné expanzi se dostane do každé skulinky konstrukce

Společnost ICYNENE se podílí na výsadbě stromů ve Vysokých Tatrách, které byly zasaženy ničivou vichřicí v roce 2004. Za každý prodaný sud materiálu vysadí 5 stromečků. K dnešnímu dni jich je více než 52 000. Připomeňte si společně s námi příspěvek na blogu >>

Zavřít menu