Izolační pěny ICYNENE v dotačním programu Nová Zelená Úsporám

V Plzni 11.9.2019

Ministerstvo životního prostředí a Státní fond životního prostředí ČR vytvořili dotační program Nová Zelená Úsporám, jehož cílem je podporovat renovace nebo výstavby nových, nízkoenergetických a pasivních domů a mnoha jiných projektů, které umožňují šetřit energii, a tím i životní prostředí a přírodu.

Jelikož energetická náročnost budov a jejich schopnost efektivně využívat zdroje energie je úzce spjata s kvalitní izolací, rozhodla se společnost ICYNENE do tohoto programu zaregistrovat další produkty.

Co to znamená pro naše zákazníky?

Požádat o dotaci je možné i v případě, že na zateplení vaší budovy zvolíte jednu z našich izolačních pěn H2Foam Lite, H2Foam Lite E nebo H2Foam Lite Plus.

Každá z těchto izolačních pěn splňuje nejpřísnější kritéria třídy A + a neobsahuje žádné škodlivé látky jako například HCFC, HFA, CFC či formaldehyd. Není tak ohroženo zdraví obyvatel a zároveň kvalitně zateplené budovy zbytečně nezatěžují životní prostředí.

Kvalita našich produktů je založena na několika pilířích. Naše izolační pěny se vyznačují vynikajícími technickými parametry, velmi nízkou nasákavostí, difuzní otevřeností a zároveň neprůvzdušností, či vynikající schopnosti při aplikaci vyřešit veškeré složité detaily stavby. Od roku 1986 jsme s pěnami ICYNENE zaizolovali již stovky tisíc budov po celém světě, které tak zbytečně neplýtvají energií a zamezují vzniku dodatečných emisí.

Rozhodli jste se pro ekologickou alternativu, ale nevíte, jak dál?

Napište nám – rádi vám se vším pomůžeme a vysvětlíme, jak vybrat správnou izolaci nebo jak zažádat o dotaci.

SVT KÓDY

H2Foam Lite V6           9716

H2Foam Lite V8           9728

H2Foam Lite+              9729

Převzato z webu https://www.icynene.cz/

Nová zelená úsporám dotace
Zavřít menu